Svinekød

[metaslider id=212]

Vores udskæringer

Hos Skovlygrisen kan du naturligvis få udskåret en halv eller hel gris efter ejet ønske. 
En halv frilandsgris vejer ca. 45 kg.

Kødet udskæres af erfarne slagtere fra Egtved slagtehus.

Her er en oversigt over vores standard udskæringer:

En halv gris finpartering


Pris 43 kr kiloet
+ kr 160,- for selve parteringen.
  • 1 stk. nakkesteg
  • ½ svinekam ridset
  • ½ svinekam i koteletter
  • 1 stk. svinemørbrad
  • 1 stk. ribbensteg
  • 1 stk. kogeside
  • 1 stk. inderlår i snitzler
  • 1 stk. skinkesteg
  • 1 ps. småkød
  • 1 stk. skinke culotte
  • Fars (8 – 10 kg.)
  • Koge- og stegeben
  • 1 stk. rullesteg eller porchetta

En halv gris grill partering


Pris 43 kr kiloet

+ kr 160,- for selve parteringen.

  • 1 stk. nakkesteg i koteletter
  • ½ svinekam ridset
  • ½ svinekam i koteletter
  • 1 stk. svinemørbrad
  • Ca. 10 stk. revlsben
  • 1 stk. kogeside
  • 1 stk. inderlår i snitzler
  • 1 stk. skinkesteg
  • 1 ps. småkød
  • 1 stk. skinke culotte
  • Fars (8 – 10 kg.)
  • Koge- og stegeben
  • 1 stk. porchetta

Halv gris grovparteret


Pris 43 kr kiloet

+ kr 70,- for selve parteringen.

Grisen deles i:

  • Forstykke
  • Midterstykke delt i 2 stykker
  • Skinken udbenet eller med ben