Det siger kunderne

Skriv et nyt indlæg til gæstebogen

 
 
 
 
 
..
41 indlæg.
Peter Randrup Nilsson skrev den 2. december 2021 kl. 8:55
Julegrisen er landet. Så fik vi igen kød fra Skovlygrisen. Kvaliteten skuffer aldrig og levering sker som aftalt. Vi har fået kød her fra flere år og det bliver vi ved med. Vi har kun godt at sige om skovlygrisen
Amy Pedersen skrev den 25. september 2020 kl. 11:09
Vi fik leveret i juni 2020 - 1/2 gris+oksefars og det er helt fantastisk! Vi skal helt sikkert have igen 🥳
Christian Frederiksen skrev den 2. april 2020 kl. 4:59
Har fået gris fra Peter for anden gang her i marts, og kødet var lige så godt som første gang. Vi skal ha gris igen en anden gang, da prisen for det gode kød også er fornuftig.
Carsten skrev den 24. november 2019 kl. 17:24
Har fået glade grise fra Peter igennem en del år, det er dejligt at vide at grisene er blevet behandlet godt. Kvaliteten har alle gange på nær en gang været helt i top. Den ene gang hvor det smuttede sørgede Peter for hurtigt at løse problemet, så servicen hos Peter er også fremragende, hvad mere kan man ønske sig. Vi glæder os til julegrisen lige om lidt 🙂
Connie Normann skrev den 20. oktober 2019 kl. 11:16
Fantastisk kød, det smager dejligt og super service fra Peter der leverede kødet lige ind i køkkenet. De varmeste anbefalinger fra familien Normann 😃
Michael Boel Jensen skrev den 28. april 2019 kl. 15:45
I laver et rigtigt lækkert produkt, tillige er det imponerende, at I husker vore ønsker om al indmad tæer og og hoved hver gang, det er godt gået, vi er super tilfredse med Jeres kød og fine service.
Christian Frederiksen skrev den 17. april 2019 kl. 15:31
Fik leveret en gris til deling med et vennepar, og vi kan kun sende roser, for det er fantastisk kød vi har fået. Vi skal med sikkerhed ha gris herfra igen til december.
Jette Hansen skrev den 11. marts 2019 kl. 13:28
Bestilte en halv gris. Fantastisk kød , smager bare godt, bestiller nu igen.
Morten skrev den 14. december 2018 kl. 23:29
Jeg fik leveret en ½ gris for første gang i dag. Hold da op hvor er det noget lækkert kød. Helt forrygende. Og leveret med et smil helt til køkkenbordet. Jeg glæder mig allerede til næste gang!
Ann Marie Lund skrev den 13. oktober 2018 kl. 11:12
SUPER tilfreds🐽velsmagende & let at gå til, selv ved grovpartering! Kan varmt anbefales!
Kirsten andersen skrev den 26. april 2017 kl. 18:18
Det bedste svinekød ever. Vi er vilde med det og køber ikke andre steder mere. Tak til jer for at vi kan handle med god samvittighed.
Charlotte Lau skrev den 31. oktober 2016 kl. 15:58
Jeg modtog i fredags 1/2 gris finparteret og 1/2 pistol. Perfekt levering! Kødet er utroligt lækkert! Rigtig flotte udskæringer og pakket pænt, og lige til at gå til. Jeg har smagt begge dele, og det er fantastisk lækker smag og tekstur! Jeg kan varmt anbefale Skovlygrisen, og køber igen når jeg er ved at løbe tør:)
Grete Lau skrev den 2. august 2016 kl. 14:18
Fik min første levering fra Skovly i april , både gris og okse . Begge dele smager utrolig godt . Jeg har dog stadig en del okse tilbage , til vintermad . Håber ikke , jeg er for sent på den med at bestille julegris
Anne Mette Busch skrev den 16. maj 2016 kl. 10:34
Endnu engang har vi fået leveret en gris som er topklasse kvalitet.
Sophie Hendriksen skrev den 3. marts 2016 kl. 21:41
Vi venter nu på anden levering fra Skovlygrisen (også oksekød denne gang). Vi glæder os meget, for det var det mest fantatiske kød, vi fik sidste gang. Det var også en stor fornøjelse, at det var pakket så pænt og lækkert - respekt for varerne! Vi kommer aldrig til at købe supermarkedssvinekød igen...
Preben Hansen skrev den 28. januar 2016 kl. 10:58
Ja, jeg er lidt sen på den, men i slutningen af 2015 fik vi gris for anden gang. Det er bare fantastisk kød, som desværre nu er ved at være brugt op. Vi skal i hvert fald bestille igen, derom hersker ingen tvivl.
Lisbeth Væring Larsen skrev den 6. december 2015 kl. 7:52
Der er kun een ting at sige: Fantastisk kød. Hilsner fra Asbjørn og Lisbeth
frede rasmussen skrev den 1. december 2015 kl. 14:21
Vi har nu 3 gange fået leveret en hel skovlygris. Det har alle været magre, velsmagende, og virkelig delikate vi kan derfor kun anbefale , skovlygrisen til jer der påtænker , at prøve dette produkt.
Christina Elgaard skrev den 7. november 2015 kl. 10:32
Kære Peter Nu er det heldigvis tid til en ny gang gris , vi glæder os så utroligt meget , Jeres kød er fuldstændig fantastisk og smager så ubeskriveligt dejligt ! Vi har desværre måtte købe lidt kød fra netto og hold nu op selv ungerne spurte til om der var noget galt med kødet , og jeg måtte forklare . Så nu venter vi med længelsel og glæder os ! Indnu en gang tak for alt det dejlige kød og ikke mindst at dine grise er så utrolige lykkige ❤️ stort knus fra familien fra Rødovre
Lilian Jørgensen skrev den 6. november 2015 kl. 21:27
Hej . Fik i går leveret den flotteste finparteret halve gris. I dag fik vi smagt på kødet og det er super godt , ikke sidste gang vi køber hos jer.Kan kun anbefale jer til andre og ved at vores anbefaling allerede nu , har gjort at en vi kender har bestilt hos jer. Nu glæder vi os til at modtage oksefars senere på måneden fra jer. Med venlig hilsen Lilian og Hans Jørgensen.