Svinekød
Home / Svinekød
[metaslider id=212]
Vores udskæringer
Hos Skovlygrisen kan du naturligvis få udskåret en halv eller hel gris efter ejet ønske.
En halv frilandsgris vejer ca. 45 kg.
Kødet udskæres af erfarne slagtere fra Egtved slagtehus.
Her er en oversigt over vores standard udskæringer:
En halv gris finpartering
Pris 43 kr kiloet
+ kr 160,- for selve parteringen.
- 1 stk. nakkesteg
- ½ svinekam ridset
- ½ svinekam i koteletter
- 1 stk. svinemørbrad
- 1 stk. ribbensteg
- 1 stk. kogeside
- 1 stk. inderlår i snitzler
- 1 stk. skinkesteg
- 1 ps. småkød
- 1 stk. skinke culotte
- Fars (8 – 10 kg.)
- Koge- og stegeben
- 1 stk. rullesteg eller porchetta
En halv gris grill partering
Pris 43 kr kiloet
+ kr 160,- for selve parteringen.
- 1 stk. nakkesteg i koteletter
- ½ svinekam ridset
- ½ svinekam i koteletter
- 1 stk. svinemørbrad
- Ca. 10 stk. revlsben
- 1 stk. kogeside
- 1 stk. inderlår i snitzler
- 1 stk. skinkesteg
- 1 ps. småkød
- 1 stk. skinke culotte
- Fars (8 – 10 kg.)
- Koge- og stegeben
- 1 stk. porchetta
Halv gris grovparteret
Pris 43 kr kiloet
+ kr 70,- for selve parteringen.
Grisen deles i:
- Forstykke
- Midterstykke delt i 2 stykker
- Skinken udbenet eller med ben