Det siger kunderne

Skriv et nyt indlæg til gæstebogen

 
 
 
 
 
..
36 entries.
Mary-Ann Larsen skrev den 10. april 2015 at 15:30:
Det er 1. gang jeg har købt gris her, men det bliver bestemt ikke sidste gang. Det ser så lækkert ud, flyder ikke rundt i blod og det lugter frisk. I morgen skal vi have crebinetter og koteletter og jeg håber det smager som jeg tror det gør. Venlig hilsen Mary-Ann Larsen
ketty og peder kerteminde skrev den 14. december 2014 at 22:33:
Tak for utroligt godt kød. Bare tanken om at jeres grise har det godt gør oplevelsen dobbelt så god.
poul erik kjærsgaard skrev den 27. september 2014 at 14:47:
Hej Peter tak for grisen ,den smager virklig godt vi er helt sikkert faste kunder , vi glæder os til den halve vi har bestilt til efteråret ,venlig hilsen poul erik.
Orla Pedersen skrev den 5. juni 2014 at 20:41:
Vi har med stor fornøjelse smagt på den halve gris vi har købt ved jer. Og tanken om at det er en' frilandsgris, gør kun smagsoplevelsen endnu bedre. Vi har bestilt igen og vil fremover kun spise frilandskød.
Frede rasmussen skrev den 3. juni 2014 at 19:18:
I dag smagte vi så på den halve gris vi lige har fået leveret fra skovlygrisen. Den var rigtig fint parteret, kødet er meget magert og velsmagende. Den smager ekstra godt, når vi ved den har haft det godt ude i naturen, i stedet for at gå inde på lidt plads hele det korte liv der er den beskåret. Vi har straks bestilt en ny halv gris, til senere levering.
Hedegaard skrev den 2. juni 2014 at 20:10:
Vi har fået leveret en halv gris hos "Skovlygrisen" Allerede da vi modtog kødet og pakkede poser til fryseren mente min far, som har været veterinærkontrol, at kødet så meget godt ud. Nu har vi smagt på flere af retterne og det er virkelig godt. Vi kan varmt anbefale at handle grisekød hos "Skovlygrisen" Både vi og mine forældre har indleveret vores bestilling til efteråret. Vh Charlotte Hedegaard
Palle Borchmann skrev den 30. maj 2014 at 16:12:
Har set og gen-set DR´s program om de danske svinefabrikker, så nu er vi enige om heri huset, at det er SLUT ! Glæder mig til igen at købe svinekød med god samvittighed.
Isabella Holst-Sommer skrev den 31. marts 2014 at 14:19:
Hej Peter. vi er rigtig glade for den gris vi fik og kan kun anbefale det herfra.
Mariann skrev den 14. marts 2014 at 11:40:
Sidste vinter spurgte jeg ved levering hvor ofte grisene kommer uden for og fik svaret "Jamen det bestemmer de da selv". Det svar synes jeg fortæller meget om hvordan grisene har det, og hvorfor kødet smager helt fantastisk. Vi har valgt at få leveret grovparteret uden hakket kød, da vi gerne vil have føling med, hvad der bliver hakket til fars - det fungerer meget fint. Vi glæder os til at vi får plads i fryseren til vores 4. halve gris. Med venlig hilsen Mariann Kgs. Lyngby
Lise christensen skrev den 24. januar 2014 at 16:53:
Vi har købt en halv gris, og den er utrolig smagfuld. Vi køber helt sikkert igen når den er spist.
Christina Elgaard skrev den 23. december 2013 at 20:25:
Hej Vi vil gerne dele vores oplevelse med alle de andre , Vi er så glade for at ha købt en halv gris hos jer den smagte virklig lækker og vi glæder os nu i morgen til den store flæskesteg fra jer 😉 Smagen fra jeres grise er fuldstændig uovertruffen og aldrig om vi køber gris i supermarked igen 😉 Vi takker for den gode oplevelse Og glæder os til den hvor vi igen skal ha gris fra jer ! Glædelig jul til alle jer hos skovly
heidi og flemming skrev den 14. december 2013 at 19:38:
Ja kunne jo godt skrive en masse men det vil bare blive en gentagelse af alt det andre har skrevet. Så ja vi har aldrig smagt noget så godt lige fået vores første halve gris. Og har bestilt en halv mere ja alle folk burde prøve så vil de opdage de er gået glip af noget godt. heidi og flemming fredericia
Gitte skrev den 1. december 2013 at 13:12:
Hej. Super kvalitet på kødet. Har også lige lavet de lækreste flæskesvær af huden - familien er helt vilde med dem 🙂
Inge skrev den 21. maj 2013 at 10:16:
Har lige smagt de første kæmpe kotteletter.Garneret med nye kartoffler og friske grønne asparges. Har ikke fået så godt grisekød i mange år
Ole Christiansen skrev den 12. april 2013 at 16:23:
Har 120413 fået leveret vores 2. halve gris. Meget flot kød, god finpartering. 1 time efter modtagelsen er alt pakket i friseren. Vi glæder os til at spise den. Inge og Ole, Fredericia
Bente & Knud Rosenkrants skrev den 13. december 2012 at 21:03:
Ja, så kan der blive Jul i vores lille hjem, netop lige fået en god kødfuld ½ gris i fryseren, som sædvanlig af fin kvalitet,Skovlygrisen er bare alletiders, go jul, vi ses igen næste år. Med venlig hilsen Bente & Knud Rosenkrants